Synes du teltkjøp er en utfordring?

Mange ønsker å kjøpe seg et et telt å bo i når en er på tur. Noen skal bo i telt over lengre tid. Noen trenger et telt for å leve ute i felten under oppdrag for en oppdragsgiver.

Kvalitet og trygghet

Felles for alle disse er at de trenger et sted å være der de kan føle seg trygge, holde seg varme, lage mat og sannsynligvis sove. Så hva skal da til for å kunne være trygg på at alle disse tingene skal stemme? Hva skal til for å kunne gjøre dette gang på gang i mange år fremover. Er det et poeng å kunne få teltet reparert og holde det i gang i mange år uten å måtte kjøpe nytt. Er kvalitet et tema når du skal bruke penger på et telt?

Hva med klima og miljø?

Spiller det en rolle når du velger produsent av telt? Er kortreist et tema når du velger din produsent? Ville du velge en norsk produsent om det fantes? Er sikkerheten mot barnearbeid og utnyttelse et tema du er opptatt av? Alle våre leverandører garanterer at mennesker ikke utnyttes i deres produksjon. Og våre leverandører er selvfølgelig opptatt av å verne om vår klode og ta vare på naturen på best mulig måte.

Venor enstangslavvo

Komfort og muligheter

Hvilken komfort ønsker og trenger du? Vil du ha god plass? Vil du kunne fyre med ovn eller bål? Vil du ha muligheten til å henge opp klær til tørk? Vi du kunne stå opp å kle på deg når du skifter eller kler på deg om morgenen? Lagerplass og plass til matlaging? Hvilken årstid ønsker du at teltet skal passe til? Vinteren og kulde, sommer og varme, våte høstdager og vårdager!

Produsenter og utvalg

Finnes det telt og produsenter som passer til slike krav spør du deg kanskje? Og det gjør det så absolutt! Ta en titt blant vårt utvalg og du vil garantert finne noe som dekker dine behov. Lavvoer og gammer for enhver smak og nok av ekstra tilbehør og utstyr finnes også. Våre leverandører tilfredsstiller slike krav på hver sin måte og på forskjellig vis.

Felles for dem alle er at de leverer meget høy kvalitet og deres lavvoer har meget lang levetid. Vi kan levere lavvo i ulike størrelser – Og utstyr som passer til lavvoen din, tilpasset ditt behov.
Enstangslavvoer for den som vil ha et fleksibelt telt som i utgangspunktet er beregnet for å flyttes raskt og enkelt og flerstangslavvoer som ofte skal stå lenge eller for hele sin levetid ute til benyttelse for mange ting.

Løsningen og valget

Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette lavvoen til ditt bruk. Vi kan gjerne finne det utstyret du trenger til ditt behov. Ta kontakt på telefon 957 25 874 eller via mail post@lavvoutleie.no så hjelper vi deg å finne en god løsning.