Uteroms løsninger fra Naturmagasinet!

Når du skal bygge uterom eller ut på tur er det viktig med kunnskap og gode produkter som ikke svikter!
Naturmagasinet.no har mange års erfaring med lavvoer og lavvomiljøer.
Vi hjelper deg å finne gode løsninger og ikke minst å sørge for at du ender opp med høyest mulig kvalitet.
Så om du er en bedrift, barnehage, skole, institusjon, offentlig sektor eller privatperson vi har løsninger som kan gjøre ditt uterom til en flott opplevelse!

Tentipi Adventure

Tentipi Adventure er for deg som ønsker en lavvo som varer lenge, har unike løsninger og som tåler mye. Den egner seg for tur, basecamps og sammen med en trestangsats over litt lengre perioder.

Tentipi Classic

Tentipi Classic er en lavvo som egner seg godt som base og tåler å stå oppe hele eller deler av året. Er du ute etter et produkt som er bygget på tradisjoner så har du funnet det. Tentipi Classic serien leveres i tre forskjellige størrelser 14, 21 og som 40 manns utgave.

Tentipi Event

Tentipi Event er en serie helt unike lavvoer i en klasse for seg selv og uten konkurranse fra noen andre aktører. Tentipi event har  løsninger som ivaretar comfort og opplevelse. Tentipi Event leveres i to ulike modeller, Cirrus og Stratus.

Venor lavvo

Venor enstangs turlavvo og lavvo med stangsett i aluminium er lavvoer du finner her inne. Ønsker du en lavvo med fullt stangsett men har utfordringer med transport av lange trestenger så kan sammenleggbare stenger i aluminium være løsningen. Enstangslavvoen er praktisk for kortere turer der du ønsker et telt som er raskt å sette opp.

Venor Tradisjonell

Venor Tradisjonell Lavvo er nærmest identisk med den lavvoen som samene har brukt i generasjoner. Den er enkel i bruk og gir skikkelig stemning. I denne lavvoen, med åpent bål, får du virkelig følelse av villmark. Laget i kraftig bomull/polyester-duk, som er vannavvisende og råtebestandig. Råtekant (stormkant) er laget i et syntetisk materiale og beskytter duken mot råteskade.

Venor Gamme

Venor Gamme er et flott utgangspunkt for fantastiske tur- og naturopplevelser. Dette er et romslig helårstelt beregnet for fyring med ovn. Teltet har ståhøyde og det er god plass til feltsenger, stoler og bord. Gammen er laget i kraftig bomull/polyester-duk, som er vann-avvisende og råtebestandig. Råtekant (stormkant) er laget i et syntetisk materiale og beskytter duken mot råteskade.

Ovn og ildsted

Varme og plass for matlaging er en viktig del av livet ute i telt eller i friluft. Vi har mange gode løsninger som kan brukes på flere forskjellige måter. En teltovn passer i flere typer telt og kan tilpasses det behovet du måtte ha i de fleste tilfeller. Det handler bare om å velge riktig løsning og tilbehør i de fleste tilfeller.

Innertelt og gulv

Et  gulv eller innertelt vil øke komforten i lavvo vesentlig, gi et rensligere innemiljø og være en fuktsperre mot underlaget. Maur og andre dyr som lever i bakken får ikke så lett tilgang til innsiden av lavvoen. Det viktigste er nok å hindre fuktighet fra bakken i å avdampe inn i din lavvo. Innerteltet vil  hindre kondens fra lettvekstdukene og det vil også gi lavvoen en lunere følelse.

Turutstyr

Deilige varme reinskinn, saueskinn og utstyr som er praktisk for turen. Teltplugger tilpasset alle årstider, bæremeis, kokekar, varmeelement, madrass, bålkasse og tørkestativ.

Muurikka

Muurikka setter rammene rundt et hyggelig måltid utendørs, ved å gi deg en annerledes måte å tilberede på. Og ikke minst muligheten  for utendørs matlaging til noen få eller mange gjester på en gang!

Møbler

Våre møbler til lavvo er meget solide, treverket er oljet med klar treolje og er et møbel som gir lavvoen en helhetlig stil.

Tilbehør

Her finner du plugger, fester, impregnering, reservedeler og alt annet som hører til vårt utvalg av hovedprodukter. Gassbrenner, kasserolle, madrass, bålkasse og tørkestativ …